Profil


Psykoterapeut Karenn NielsenJeg er eksamineret gestaltterapeut, en 4- årig uddannelse i psykoterapi.

Jeg er tilknyttet Københavns Gestaltinstitut som uddannelsesterapeut og supervisor.
 
Jeg har gennemgået 1. år af den 3-årige SE uddannelse i chok-traume behandling - www.traumeheling.com

Jeg har mange års erfaring med individuel psykoterapi, parterapi, gruppeterapi og supervision med børn, unge og voksne.

Jeg er uddannet sygeplejerske med speciale i psykiatri med 12 års erfaring indenfor ungdoms - og voksenpsykiatri i både primær og sekundær sundhedstjeneste.

Jeg har diplomeksamen i pædagogik fra Danmarks Sygeplejerskehøjskole ved Århus Universitet, og en 3-årig voksenpædagogisk uddannelse fra RUC. Jeg har undervist på Københavns Amts Sygeplejeskole i 15 år med hovedfag i udviklingspsykologi, psykiatri og kommunikation, og været ansat som uddannelseskonsulent i psykiatrien i Roskilde Amt fra 2004-2007

Jeg har en 2-årig uddannelse som sygeplejefaglig vejleder/supervisior. Jeg giver bl.a. supervision til sundhedspersonale på sygehuse i region Sjælland, til studerende og færdiguddannede psykoterapeuter, til ledere af sorggrupper for børn og voksne, til psykologer og præster, www.cafeexit.dk, pædagoger og ansatte i kommunernes administration.

Fra 2001 –2006 har jeg været leder af sorggrupper for børn og unge igennem Børns Vilkår

Jeg har skrevet hæftet: "Alt bliver anderledes... når mor eller far dør".
Hæftet kan købes på www.bornsvilkar.dk

Jeg har været konsulent for implementering af sorghandleplaner i skoler og daginstitutioner landet over og holder foredrag om børn og sorg i foreninger.

I anledning af Gestaltterapeutisk Instituts 25-års jubilæum i 2007 blev der udgivet en antologi: Gestaltterapi i praksis. Her har jeg skrevet: "Om at skabe sig og om nærvær".Herunder kan du se et interview der er optaget af KIP TV
 
Karenn Nielsen er eksamineret gestaltterapeut, en 4- årig uddannelse i psykoterapi.

Karenn har mange års erfaring med individuel psykoterapi, parterapi, gruppeterapi og supervision med børn, unge og voksne.

Vi besøgte Karenn i hendes klinik og talte med hende om gestaltterapi og de forskellige udfordringer folk kommer til hende med. Vi har også talt om kvinder og ligestilling.
Karenn Nielsen | CVR: 26376351 | Algade 22, 2. sal, 4000 Roskilde - Danmark | Tlf.: 61382746 | karennnielsen@gmail.com